Privacybeleid

Deze privacyverklaring voor ( " Bedrijf ", "wij", "ons" of "onze") beschrijft hoe en waarom we uw informatie kunnen verzamelen, opslaan, gebruiken en/of delen ("verwerken") wanneer u onze services gebruikt ('Services'), zoals wanneer u:

  • Bezoek onze website op support_secret@mail.org , of een website van ons die linkt naar deze privacyverklaring
  • Op andere gerelateerde manieren met ons in contact te komen, waaronder verkoop, marketing of evenementen
Vragen of zorgen? Het lezen van deze privacyverklaring zal u helpen uw privacyrechten en -keuzes te begrijpen. Als u het niet eens bent met ons beleid en onze praktijken, maak dan geen gebruik van onze Diensten. Als u nog steeds vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via support_secret@mail.org.

SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE PUNTEN

Deze samenvatting bevat de belangrijkste punten uit onze privacyverklaring, maar u kunt meer informatie over een van deze onderwerpen vinden door op de link na elk belangrijk punt te klikken of door onze inhoudsopgave hieronder te gebruiken om de sectie te vinden waarnaar u op zoek bent.

Welke persoonsgegevens verwerken wij? Wanneer u onze Services bezoekt, gebruikt of navigeert, kunnen we persoonlijke informatie verwerken, afhankelijk van hoe u omgaat met en de Services, de keuzes die u maakt en de producten en functies die u gebruikt. Meer informatie over persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt.

Verwerken we gevoelige persoonlijke informatie? We kunnen gevoelige persoonlijke informatie verwerken wanneer dat nodig is met uw toestemming of zoals anderszins toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Meer informatie over gevoelige informatie die we verwerken.

Ontvangen wij informatie van derden? We kunnen informatie ontvangen van openbare databases, marketingpartners, sociale mediaplatforms en andere externe bronnen. Meer informatie over informatie die is verzameld uit andere bronnen.

Hoe verwerken wij uw gegevens? We verwerken uw informatie om onze Diensten te leveren, te verbeteren en te beheren, met u te communiceren, voor beveiliging en fraudepreventie, en om te voldoen aan de wet. We kunnen uw informatie ook voor andere doeleinden verwerken met uw toestemming. We verwerken uw gegevens alleen als we een geldige wettelijke reden hebben om dit te doen. Meer informatie over hoe we uw gegevens verwerken.

In welke situaties en met welke partijen delen wij persoonsgegevens? We kunnen informatie delen in specifieke situaties en met specifieke derden. Lees meer over wanneer en met wie we uw persoonlijke gegevens delen.

Hoe houden we uw informatie veilig? We hebben organisatorische en technische processen en procedures ingesteld om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Geen enkele elektronische overdracht via internet of informatieopslagtechnologie kan echter gegarandeerd 100% veilig zijn, dus we kunnen niet beloven of garanderen dat hackers, cybercriminelen of andere onbevoegde derden onze beveiliging niet kunnen verslaan en uw informatie onjuist kunnen verzamelen, openen, stelen of wijzigen. Meer informatie over hoe we uw gegevens veilig houden.

Wat zijn uw rechten? Afhankelijk van waar u zich geografisch bevindt, kan de toepasselijke privacywetgeving betekenen dat u bepaalde rechten hebt met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Meer informatie over uw privacyrechten.

Hoe oefent u uw rechten uit? De eenvoudigste manier om uw rechten uit te oefenen is door support_secret@mail.org te bezoeken of door contact met ons op te nemen. We zullen elk verzoek in overweging nemen en ernaar handelen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Wilt u meer weten over wat er gebeurt met de informatie die we verzamelen? Lees de volledige privacyverklaring door.

INHOUDSOPGAVE

1. WELKE INFORMATIE VERZAMELEN WE? 2. HOE VERWERKEN WIJ UW GEGEVENS? 3. OP WELKE RECHTSGRONDSLAGEN BASEREN WIJ ONS OM UW PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN? 4. WANNEER EN MET WIE DELEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS? 5. WAT IS ONS STANDPUNT TEN AANZIEN VAN WEBSITES VAN DERDEN? 6. GEBRUIKEN WE COOKIES EN ANDERE TRACKINGTECHNOLOGIEËN? 7. HOE GAAN WE OM MET UW SOCIAL LOGINS? 8. HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS? 9. HOE HOUDEN WE UW INFORMATIE VEILIG? 10. WAT ZIJN UW PRIVACYRECHTEN? 11. BEDIENINGSELEMENTEN VOOR DO-NOT-TRACK-FUNCTIES 12. HEBBEN INWONERS VAN CALIFORNIË SPECIFIEKE PRIVACYRECHTEN? 13. HEBBEN INWONERS VAN VIRGINIA SPECIFIEKE PRIVACYRECHTEN? 14. BRENGEN WE UPDATES AAN IN DEZE KENNISGEVING? 15. HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DEZE KENNISGEVING? 16. HOE KUNT U DE GEGEVENS DIE WE VAN U VERZAMELEN BEKIJKEN, BIJWERKEN OF VERWIJDEREN?

1. WELKE INFORMATIE VERZAMELEN WE?

Persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt

Kortom: Wij verzamelen persoonlijke informatie die u ons verstrekt.

Wij verzamelen persoonlijke informatie die u vrijwillig aan ons verstrekt wanneer u zich registreert op de Diensten, interesse toont in het verkrijgen van informatie over ons of onze producten en Diensten, wanneer u deelneemt aan activiteiten op de Diensten of anderszins wanneer u contact met ons opneemt.

Persoonlijke informatie die door u is verstrekt. De persoonlijke informatie die we verzamelen, is afhankelijk van de context van uw interacties met ons en de Services, de keuzes die u maakt en de producten en functies die u gebruikt. De persoonlijke informatie die we verzamelen kan het volgende omvatten:

  • namen
  • Telefoonnummers
  • Postadressen
  • e-mailadressen
  • gebruikersnamen
  • contact- of verificatiegegevens

Gevoelige informatie. Indien nodig, met uw toestemming of zoals anderszins toegestaan door de toepasselijke wetgeving, verwerken wij de volgende categorieën gevoelige informatie:

Social Media Inloggegevens. We kunnen u de mogelijkheid bieden om u bij ons te registreren met behulp van uw bestaande sociale media-accountgegevens, zoals uw Facebook-, Twitter- of andere sociale media-account. Als u ervoor kiest om u op deze manier te registreren, verzamelen we de informatie die wordt beschreven in de sectie "HOE GAAN WE OM MET UW SOCIALE LOGINS?" hieronder.

Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt, moet waar, volledig en nauwkeurig zijn en u moet ons op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in dergelijke persoonlijke informatie.

Automatisch verzamelde informatie

Kortom: Sommige informatie – zoals uw Internet Protocol (IP)-adres en/of browser- en apparaatkenmerken – wordt automatisch verzameld wanneer u onze Diensten bezoekt.

We verzamelen automatisch bepaalde informatie wanneer u de Services bezoekt, gebruikt of navigeert. Deze informatie onthult niet uw specifieke identiteit (zoals uw naam of contactgegevens), maar kan apparaat- en gebruiksinformatie bevatten, zoals uw IP-adres, browser- en apparaatkenmerken, besturingssysteem, taalvoorkeuren, verwijzende URL's, apparaatnaam, land, locatie, informatie over hoe en wanneer u onze Services gebruikt en andere technische informatie. Deze informatie is voornamelijk nodig om de beveiliging en werking van onze Diensten te handhaven en voor onze interne analyse- en rapportagedoeleinden.

Zoals veel bedrijven verzamelen we ook informatie via cookies en vergelijkbare technologieën.

De informatie die we verzamelen omvat:

  • Log- en gebruiksgegevens. Log- en gebruiksgegevens zijn servicegerelateerde, diagnostische, gebruiks- en prestatiegegevens die onze servers automatisch verzamelen wanneer u onze Services opent of gebruikt en die we vastleggen in logbestanden. Afhankelijk van hoe u met ons communiceert, kunnen deze loggegevens uw IP-adres, apparaatinformatie, browsertype en instellingen en informatie over uw activiteit in de Services omvatten (zoals de datum-/tijdstempels die zijn gekoppeld aan uw gebruik, bekeken pagina's en bestanden, zoekopdrachten en andere acties die u onderneemt, zoals welke functies u gebruikt), informatie over apparaatgebeurtenissen (zoals systeemactiviteit, Foutrapporten (ook wel 'crashdumps' genoemd) en hardware-instellingen).

Informatie verzameld uit andere bronnen

Kortom: We kunnen beperkte gegevens verzamelen van openbare databases, marketingpartners, sociale mediaplatforms en andere externe bronnen.

Om ons vermogen om relevante marketing, aanbiedingen en diensten aan u te leveren te verbeteren en onze gegevens bij te werken, kunnen we informatie over u verkrijgen uit andere bronnen, zoals openbare databases, gezamenlijke marketingpartners, partnerprogramma's, gegevensproviders, sociale mediaplatforms en van andere derden. Deze informatie omvat postadressen, functietitels, e-mailadressen, telefoonnummers, intentiegegevens (of gegevens over gebruikersgedrag), Internet Protocol (IP)-adressen, sociale mediaprofielen, URL's van sociale media en aangepaste profielen, met het oog op gerichte reclame en evenementpromotie. Als u met ons communiceert op een social media platform met behulp van uw social media account (bijv. Facebook of Twitter), ontvangen wij persoonlijke informatie over u zoals uw naam, e-mailadres en geslacht. Alle persoonlijke informatie die we van uw sociale media-account verzamelen, is afhankelijk van de privacy-instellingen van uw sociale media-account.

2. HOE VERWERKEN WIJ UW GEGEVENS?

Kortom: We verwerken uw informatie om onze Diensten te leveren, te verbeteren en te beheren, met u te communiceren, voor beveiliging en fraudepreventie, en om te voldoen aan de wet. We kunnen uw informatie ook voor andere doeleinden verwerken met uw toestemming.

We verwerken uw persoonlijke gegevens om verschillende redenen, afhankelijk van hoe u omgaat met onze Diensten, waaronder:

  • Om het maken en verifiëren van accounts te vergemakkelijken en anderszins gebruikersaccounts te beheren. We kunnen uw gegevens verwerken zodat u uw account kunt aanmaken en erop kunt inloggen en uw account in goede staat kunt houden.
  • Om de levering van diensten aan de gebruiker te leveren en te vergemakkelijken. We kunnen uw informatie verwerken om u de gevraagde service te bieden.
  • Om te reageren op vragen van gebruikers/ondersteuning te bieden aan gebruikers. We kunnen uw informatie verwerken om te reageren op uw vragen en eventuele problemen op te lossen die u zou kunnen hebben met de gevraagde service.
  • Om administratieve informatie naar u te verzenden. We kunnen uw informatie verwerken om u details te sturen over onze producten en diensten, wijzigingen in onze voorwaarden en ons beleid en andere soortgelijke informatie.
  • Om uw bestellingen uit te voeren en te beheren. We kunnen uw informatie verwerken om uw bestellingen, betalingen, retourzendingen en uitwisselingen via de Services uit te voeren en te beheren.
  • Om communicatie tussen gebruikers mogelijk te maken. We kunnen uw informatie verwerken als u ervoor kiest om een van onze aanbiedingen te gebruiken die communicatie met een andere gebruiker mogelijk maken.
  • Om u gerichte advertenties te leveren. We kunnen uw informatie verwerken om gepersonaliseerde inhoud en advertenties te ontwikkelen en weer te geven die zijn afgestemd op uw interesses, locatie en meer.
  • Om onze Diensten te beschermen. We kunnen uw informatie verwerken als onderdeel van onze inspanningen om onze Diensten veilig en beveiligd te houden, inclusief fraudemonitoring en -preventie.
  • Om gebruikstrends te identificeren. We kunnen informatie verwerken over hoe u onze Services gebruikt om beter te begrijpen hoe ze worden gebruikt, zodat we ze kunnen verbeteren.
  • Om de effectiviteit van onze marketing- en promotiecampagnes te bepalen. We kunnen uw informatie verwerken om beter te begrijpen hoe we marketing- en promotiecampagnes kunnen aanbieden die voor u het meest relevant zijn.
  • Om het vitale belang van een individu te redden of te beschermen. We kunnen uw informatie verwerken wanneer dat nodig is om het vitale belang van een persoon te redden of te beschermen, zoals om schade te voorkomen.

3. OP WELKE RECHTSGRONDSLAGEN BASEREN WIJ ONS OM UW GEGEVENS TE VERWERKEN?

Kortom: We verwerken uw persoonlijke gegevens alleen wanneer we van mening zijn dat dit noodzakelijk is en we een geldige wettelijke reden (d.w.z. wettelijke basis) hebben om dit te doen onder de toepasselijke wetgeving, zoals met uw toestemming, om te voldoen aan wetten, om u diensten te verlenen om onze contractuele verplichtingen aan te gaan of na te komen, om uw rechten te beschermen of om onze legitieme zakelijke belangen te vervullen.

Als u zich in de EU of het VK bevindt, is dit gedeelte op u van toepassing.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Britse AVG vereisen dat we de geldige rechtsgrondslagen uitleggen waarop we vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Als zodanig kunnen we vertrouwen op de volgende rechtsgrondslagen om uw persoonlijke gegevens te verwerken:

  • Toestemming. We kunnen uw informatie verwerken als u ons toestemming hebt gegeven (d.w.z. toestemming) om uw persoonlijke informatie voor een specifiek doel te gebruiken. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Meer informatie over het intrekken van uw toestemming.
  • Uitvoering van een contract. We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken wanneer we van mening zijn dat dit nodig is om onze contractuele verplichtingen jegens u na te komen, inclusief het leveren van onze Diensten of op uw verzoek voorafgaand aan het aangaan van een contract met u.
  • Gerechtvaardigde belangen. We kunnen uw informatie verwerken wanneer we van mening zijn dat dit redelijkerwijs noodzakelijk is om onze legitieme zakelijke belangen te bereiken en die belangen niet zwaarder wegen dan uw belangen en fundamentele rechten en vrijheden. We kunnen uw persoonlijke gegevens bijvoorbeeld verwerken voor enkele van de beschreven doeleinden om:
    • Gepersonaliseerde en relevante advertentie-inhoud voor onze gebruikers te ontwikkelen en weer te geven
    • Analyseren hoe onze Services worden gebruikt, zodat we ze kunnen verbeteren om gebruikers te betrekken en te behouden
    • Onze marketingactiviteiten ondersteunen
    • Problemen diagnosticeren en/of frauduleuze activiteiten voorkomen
  • Wettelijke verplichtingen. We kunnen uw informatie verwerken wanneer we van mening zijn dat dit nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, zoals om samen te werken met een wetshandhavingsinstantie of regelgevende instantie, onze wettelijke rechten uit te oefenen of te verdedigen, of uw informatie bekend te maken als bewijs in rechtszaken waarbij we betrokken zijn.
  • Vitale belangen. We kunnen uw informatie verwerken wanneer we van mening zijn dat dit nodig is om uw vitale belangen of de vitale belangen van een derde partij te beschermen, zoals situaties met potentiële bedreigingen voor de veiligheid van een persoon.

Als u zich in Canada bevindt, is dit gedeelte op u van toepassing.

We kunnen uw informatie verwerken als u ons specifieke toestemming hebt gegeven (d.w.z. uitdrukkelijke toestemming) om uw persoonlijke informatie voor een specifiek doel te gebruiken, of in situaties waarin uw toestemming kan worden afgeleid (d.w.z. impliciete toestemming). U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.

In sommige uitzonderlijke gevallen kan het ons wettelijk zijn toegestaan onder de toepasselijke wetgeving om uw informatie te verwerken zonder uw toestemming, waaronder bijvoorbeeld:

  • Als het verzamelen duidelijk in het belang van een individu is en toestemming niet tijdig kan worden verkregen
  • Voor onderzoek en fraudedetectie en -preventie
  • Voor zakelijke transacties mits aan bepaalde voorwaarden is voldaan
  • Als het is opgenomen in een getuigenverklaring en de verzameling nodig is om een verzekeringsclaim te beoordelen, te verwerken of af te wikkelen
  • Voor het identificeren van gewonde, zieke of overleden personen en het communiceren met nabestaanden
  • Als we redelijke gronden hebben om aan te nemen dat een persoon het slachtoffer is, is of kan zijn van financieel misbruik
  • Als het redelijk is om te verwachten dat het verzamelen en gebruiken met toestemming de beschikbaarheid of de nauwkeurigheid van de informatie in gevaar zou brengen en de verzameling redelijk is voor doeleinden die verband houden met het onderzoeken van een schending van een overeenkomst of een overtreding van de wetten van Canada of een provincie
  • Als openbaarmaking vereist is om te voldoen aan een dagvaarding, bevelschrift, gerechtelijk bevel of regels van de rechtbank met betrekking tot de productie van gegevens
  • Als het is geproduceerd door een persoon in de loop van zijn werk, bedrijf of beroep en de verzameling consistent is met de doeleinden waarvoor de informatie is geproduceerd
  • Als de collectie uitsluitend voor journalistieke, artistieke of literaire doeleinden is
  • Als de informatie openbaar beschikbaar is en is gespecificeerd in de regelgeving

4. WANNEER EN MET WIE DELEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

Kortom: We kunnen informatie delen in specifieke situaties die in deze sectie worden beschreven en/of met de volgende derden.

Mogelijk moeten we uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Bedrijfsoverdrachten. We kunnen uw informatie delen of overdragen in verband met, of tijdens onderhandelingen over, een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van alle of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  • Filialen. We kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen, in welk geval we van die gelieerde ondernemingen zullen eisen dat ze deze privacyverklaring naleven. Gelieerde ondernemingen omvatten ons moederbedrijf en alle dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven waarover wij zeggenschap hebben of die onder gemeenschappelijke controle met ons staan.
  • Zakenpartners. We kunnen uw informatie delen met onze zakelijke partners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Andere gebruikers. Wanneer u persoonlijke informatie deelt of anderszins communiceert met openbare delen van de Services, kan dergelijke persoonlijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en voor altijd openbaar beschikbaar worden gesteld buiten de Services. Als u communiceert met andere gebruikers van onze Diensten en zich registreert voor onze Diensten via een sociaal netwerk (zoals Facebook), zien uw contacten op het sociale netwerk uw naam, profielfoto en beschrijvingen van uw activiteit. Op dezelfde manier kunnen andere gebruikers beschrijvingen van uw activiteit bekijken, met u communiceren binnen onze Services en uw profiel bekijken.

5. WAT IS ONS STANDPUNT TEN AANZIEN VAN WEBSITES VAN DERDEN?

Kortom: Wij zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid van informatie die u deelt met derden waarnaar we kunnen linken of die adverteren op onze Services, maar niet gelieerd zijn aan onze Services.

De Diensten kunnen linken naar websites, online diensten of mobiele applicaties van derden en/of advertenties bevatten van derden die niet aan ons zijn gelieerd en die kunnen linken naar andere websites, diensten of applicaties. Dienovereenkomstig geven we geen enkele garantie met betrekking tot dergelijke derden en zijn we niet aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites, services of applicaties van derden. Het opnemen van een link naar een website, dienst of applicatie van derden impliceert geen goedkeuring door ons. We kunnen de veiligheid en privacy van gegevens die u aan derden verstrekt niet garanderen. Alle gegevens die door derden worden verzameld, vallen niet onder deze privacyverklaring. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacy- en beveiligingspraktijken en het beleid van derden, inclusief andere websites, services of applicaties die kunnen worden gekoppeld aan of van de Services. U dient het beleid van dergelijke derden te lezen en rechtstreeks contact met hen op te nemen om uw vragen te beantwoorden.

6. GEBRUIKEN WE COOKIES EN ANDERE TRACKINGTECHNOLOGIEËN?

Kortom: We kunnen cookies en andere trackingtechnologieën gebruiken om uw informatie te verzamelen en op te slaan.

We kunnen cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën (zoals webbakens en pixels) gebruiken om toegang te krijgen tot informatie of deze op te slaan. Specifieke informatie over hoe we dergelijke technologieën gebruiken en hoe u bepaalde cookies kunt weigeren, wordt uiteengezet in onze Cookieverklaring.

7. HOE GAAN WE OM MET UW SOCIAL LOGINS?

Kortom: Als u ervoor kiest om u te registreren of in te loggen op onze Diensten met behulp van een sociale media-account, kunnen we toegang hebben tot bepaalde informatie over u.

Onze Diensten bieden u de mogelijkheid om u te registreren en in te loggen met behulp van uw sociale media-accountgegevens van derden (zoals uw Facebook- of Twitter-aanmeldingen). Wanneer u ervoor kiest om dit te doen, ontvangen we bepaalde profielinformatie over u van uw social media provider. De profielinformatie die we ontvangen, kan variëren afhankelijk van de betreffende aanbieder van sociale media, maar omvat vaak uw naam, e-mailadres, vriendenlijst en profielfoto, evenals andere informatie die u openbaar maakt op een dergelijk sociaal mediaplatform.

We zullen de informatie die we ontvangen alleen gebruiken voor de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring of die anderszins aan u duidelijk worden gemaakt op de relevante Services. Houd er rekening mee dat wij geen controle hebben over, en niet verantwoordelijk zijn voor, ander gebruik van uw persoonlijke informatie door uw externe social media provider. We raden u aan hun privacyverklaring te lezen om te begrijpen hoe zij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en delen, en hoe u uw privacyvoorkeuren op hun sites en apps kunt instellen.

8. HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS?

Kortom: We bewaren uw gegevens zo lang als nodig is om te voldoen aan de doeleinden die in deze privacyverklaring worden beschreven, tenzij anders vereist door de wet.

We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn uiteengezet, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is (zoals fiscale, boekhoudkundige of andere wettelijke vereisten). Geen enkel doel in deze kennisgeving vereist dat we uw persoonlijke gegevens langer bewaren dan de periode waarin gebruikers een account bij ons hebben.

Wanneer we geen doorlopende legitieme zakelijke noodzaak hebben om uw persoonlijke informatie te verwerken, zullen we dergelijke informatie verwijderen of anonimiseren, of, als dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld omdat uw persoonlijke informatie is opgeslagen in back-uparchieven), dan zullen we uw persoonlijke informatie veilig opslaan en isoleren van verdere verwerking totdat verwijdering mogelijk is.

9. HOE HOUDEN WE UW INFORMATIE VEILIG?

Kortom: Wij streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen door middel van een systeem van organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen.

We hebben passende en redelijke technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd die zijn ontworpen om de veiligheid van alle persoonlijke informatie die we verwerken te beschermen. Ondanks onze veiligheidsmaatregelen en inspanningen om uw informatie te beveiligen, kan echter geen enkele elektronische overdracht via internet of informatieopslagtechnologie gegarandeerd 100% veilig zijn, dus we kunnen niet beloven of garanderen dat hackers, cybercriminelen of andere onbevoegde derden niet in staat zullen zijn om onze beveiliging te verslaan en uw informatie onjuist te verzamelen, openen, stelen of wijzigen. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke informatie te beschermen, is de overdracht van persoonlijke informatie van en naar onze Services op eigen risico. U dient alleen toegang te krijgen tot de Diensten binnen een beveiligde omgeving.

10. WAT ZIJN UW PRIVACYRECHTEN?

Kortom: In sommige regio's, zoals de Europese Economische Ruimte (EER), het Verenigd Koninkrijk (VK) en Canada, hebt u rechten die u meer toegang tot en controle over uw persoonlijke gegevens geven. U kunt uw account op elk gewenst moment bekijken, wijzigen of beëindigen.

In sommige regio's (zoals de EER, het Verenigd Koninkrijk en Canada) hebt u bepaalde rechten onder de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Deze kunnen het recht omvatten (i) om toegang te vragen en een kopie van uw persoonlijke gegevens te verkrijgen, (ii) om rectificatie of verwijdering te vragen; (iii) om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken; en (iv) indien van toepassing, op gegevensportabiliteit. In bepaalde omstandigheden kunt u ook het recht hebben om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt een dergelijk verzoek indienen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens in de sectie "HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DEZE KENNISGEVING?".

We zullen elk verzoek in overweging nemen en ernaar handelen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Als u zich in de EER of het VK bevindt en u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken, hebt u ook het recht om een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit van uw lidstaat of de Britse gegevensbeschermingsautoriteit.

Als u zich in Zwitserland bevindt, kunt u contact opnemen met de federale commissaris voor gegevensbescherming en informatie.

Uw toestemming intrekken: Als we vertrouwen op uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken, wat uitdrukkelijke en/of impliciete toestemming kan zijn, afhankelijk van de toepasselijke wetgeving, hebt u het recht om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door contact met ons op te nemen via de contactgegevens in de sectie "HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DEZE KENNISGEVING?".

Houd er echter rekening mee dat dit geen invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking ervan, noch, wanneer de toepasselijke wetgeving dit toestaat, op de verwerking van uw persoonlijke gegevens die wordt uitgevoerd op basis van andere wettige verwerkingsgronden dan toestemming.

Afmelden voor marketing- en promotionele communicatie: U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor onze marketing- en promotiecommunicatie door te klikken op de afmeldlink in de e-mails die we verzenden, of door contact met ons op te nemen via de gegevens in de sectie "HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DEZE KENNISGEVING?" HIERONDER. U wordt dan verwijderd van de marketinglijsten. We kunnen echter nog steeds met u communiceren, bijvoorbeeld om u servicegerelateerde berichten te sturen die nodig zijn voor het beheer en gebruik van uw account, om te reageren op serviceverzoeken of voor andere niet-marketingdoeleinden.

Account informatie

Als u op enig moment de informatie in uw account wilt bekijken of wijzigen of uw account wilt beëindigen, kunt u het volgende doen:

  • Meld u aan bij uw accountinstellingen en werk uw gebruikersaccount bij.

Op uw verzoek om uw account te beëindigen, zullen wij uw account en informatie deactiveren of verwijderen uit onze actieve databases. We kunnen echter bepaalde informatie in onze bestanden bewaren om fraude te voorkomen, problemen op te lossen, te helpen bij onderzoeken, onze wettelijke voorwaarden af te dwingen en/of te voldoen aan toepasselijke wettelijke vereisten.

Cookies en soortgelijke technologieën: De meeste webbrowsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. Als u wilt, kunt u er meestal voor kiezen om uw browser in te stellen om cookies te verwijderen en cookies te weigeren. Als u ervoor kiest om cookies te verwijderen of cookies te weigeren, kan dit van invloed zijn op bepaalde functies of services van onze Services. U kunt zich ook afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties door adverteerders op onze Diensten.

Als u vragen of opmerkingen heeft over uw privacyrechten, kunt u ons e-mailen op support_secret@mail.org.

11. BEDIENINGSELEMENTEN VOOR DO-NOT-TRACK-FUNCTIES

De meeste webbrowsers en sommige mobiele besturingssystemen en mobiele applicaties bevatten een Do-Not-Track ( "DNT") functie of instelling die u kunt activeren om uw privacyvoorkeur aan te geven om geen gegevens over uw online browse-activiteiten te laten controleren en verzamelen. In dit stadium is er nog geen uniforme technologiestandaard voor het herkennen en implementeren van DNT-signalen afgerond. Als zodanig reageren we momenteel niet op DNT-browsersignalen of enig ander mechanisme dat automatisch uw keuze communiceert om niet online te worden gevolgd. Als er een standaard voor online tracking wordt aangenomen die we in de toekomst moeten volgen, zullen we u over die praktijk informeren in een herziene versie van deze privacyverklaring.

12. HEBBEN INWONERS VAN CALIFORNIË SPECIFIEKE PRIVACYRECHTEN?

Kortom: Ja, als u een inwoner van Californië bent, krijgt u specifieke rechten met betrekking tot toegang tot uw persoonlijke gegevens.

California Civil Code Section 1798.83, ook bekend als de "Shine The Light" -wet, staat onze gebruikers die inwoners van Californië zijn toe om eenmaal per jaar en kosteloos informatie van ons op te vragen en te verkrijgen over categorieën van persoonlijke informatie (indien van toepassing) die we aan derden hebben bekendgemaakt voor direct marketingdoeleinden en de namen en adressen van alle derden waarmee we persoonlijke informatie hebben gedeeld in het onmiddellijk voorafgaande kalenderjaar. Als u een inwoner van Californië bent en een dergelijk verzoek wilt indienen, dient u uw verzoek schriftelijk bij ons in met behulp van de onderstaande contactgegevens.

Als u jonger bent dan 18 jaar, in Californië woont en een geregistreerd account bij Services hebt, hebt u het recht om verwijdering te vragen van ongewenste gegevens die u openbaar op de Services plaatst. Om verwijdering van dergelijke gegevens aan te vragen, neemt u contact met ons op via de onderstaande contactgegevens en vermeldt u het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld en een verklaring dat u in Californië woont. We zullen ervoor zorgen dat de gegevens niet openbaar worden weergegeven op de Services, maar houd er rekening mee dat de gegevens mogelijk niet volledig of volledig worden verwijderd uit al onze systemen (bijv. Back-ups, enz.).

CCPA-privacyverklaring

De California Code of Regulations definieert een "ingezetene" als:

  • (1) elke persoon die zich in de staat Californië bevindt voor andere dan een tijdelijk of tijdelijk doel en
  • (2) elke persoon die woonachtig is in de staat Californië en zich buiten de staat Californië bevindt voor een tijdelijk of tijdelijk doel

Alle andere personen worden gedefinieerd als 'niet-ingezetenen'.

Als deze definitie van "ingezetene" op u van toepassing is, moeten we ons houden aan bepaalde rechten en plichten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

Welke categorieën van persoonlijke informatie verzamelen we?

We hebben de volgende categorieën persoonlijke informatie verzameld in de afgelopen twaalf (12) maanden:

Categorie Voorbeelden Verzameld
A. Identificatoren
Contactgegevens, zoals echte naam, alias, postadres, telefoon- of mobiel contactnummer, unieke persoonlijke id, online-id, Internet Protocol-adres, e-mailadres en accountnaam

NEE

B. Categorieën van persoonlijke informatie die worden vermeld in het statuut van de California Customer Records
Naam, contactgegevens, opleiding, werk, arbeidsverleden en financiële informatie

NEE

C. Beschermde classificatiekenmerken onder Californische of federale wetgeving
Geslacht en geboortedatum

NEE

D. Commerciële informatie
Transactiegegevens, aankoopgeschiedenis, financiële gegevens en betalingsgegevens

NEE

E. Biometrische informatie
Vingerafdrukken en stemafdrukken

NEE

F. Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteit
Browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis, online gedrag , interessegegevens en interacties met onze en andere websites, applicaties, systemen en advertenties

NEE

G. Geolocatiegegevens
Locatie van het apparaat

NEE

H. Audio-, elektronische, visuele, thermische, olfactorische of soortgelijke informatie
Afbeeldingen en audio-, video- of gespreksopnamen gemaakt in verband met onze bedrijfsactiviteiten

NEE

I. Professionele of arbeidsgerelateerde informatie
Zakelijke contactgegevens om u onze Diensten te leveren op zakelijk niveau of functietitel, werkgeschiedenis en beroepskwalificaties als u solliciteert naar een baan bij ons

NEE

J. Onderwijsinformatie
Studentendossiers en directory-informatie

NEE

K. Gevolgtrekkingen uit andere persoonlijke informatie
Gevolgtrekkingen uit een van de hierboven vermelde verzamelde persoonlijke informatie om een profiel of samenvatting te maken over bijvoorbeeld de voorkeuren en kenmerken van een persoon

NEE

L. Gevoelige persoonlijke informatie Inloggegevens voor account
JA

We zullen de verzamelde persoonlijke informatie gebruiken en bewaren als dat nodig is om de Services te leveren of voor:

  • Categorie L - Zolang de gebruiker een account bij ons heeft

Informatie van categorie L kan worden gebruikt of bekendgemaakt aan een dienstverlener of aannemer voor aanvullende, gespecificeerde doeleinden. U hebt het recht om het gebruik of de openbaarmaking van uw gevoelige persoonlijke informatie te beperken.

We kunnen ook andere persoonlijke informatie buiten deze categorieën verzamelen via gevallen waarin u persoonlijk, online of per telefoon of e-mail met ons communiceert in het kader van:

  • Hulp ontvangen via onze kanalen voor klantenondersteuning;
  • Deelname aan klantenenquêtes of wedstrijden; en
  • Facilitering bij de levering van onze Diensten en om te reageren op uw vragen.

Hoe gebruiken en delen we uw persoonlijke gegevens?

Meer informatie over onze praktijken voor het verzamelen en delen van gegevens vindt u in deze privacyverklaring.

U kunt contact met ons opnemen of door te verwijzen naar de contactgegevens onderaan dit document.

Als u een geautoriseerde agent gebruikt om uw recht op opt-out uit te oefenen, kunnen we een verzoek weigeren als de geautoriseerde agent geen bewijs overlegt dat hij geldig gemachtigd is om namens u op te treden.

Worden uw gegevens met iemand anders gedeeld?

We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan onze serviceproviders op basis van een schriftelijk contract tussen ons en elke serviceprovider. Elke dienstverlener is een entiteit met winstoogmerk die de informatie namens ons verwerkt, volgens dezelfde strikte privacybeschermingsverplichtingen die door de CCPA zijn opgelegd.

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor onze eigen zakelijke doeleinden, zoals voor het uitvoeren van intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie. Dit wordt niet beschouwd als het "verkopen" van uw persoonlijke gegevens.

in de voorgaande twaalf (12) maanden geen persoonlijke informatie heeft bekendgemaakt, verkocht of gedeeld met derden voor zakelijke of commerciële doeleinden. zal in de toekomst geen persoonlijke informatie van websitebezoekers, gebruikers en andere consumenten verkopen of delen.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

Recht om te verzoeken om verwijdering van de gegevens — Verzoek om verwijdering

U kunt vragen om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Als u ons vraagt om uw persoonlijke gegevens te verwijderen, zullen we uw verzoek respecteren en uw persoonlijke gegevens verwijderen, behoudens bepaalde uitzonderingen waarin de wet voorziet, zoals (maar niet beperkt tot) de uitoefening door een andere consument van zijn of haar recht op vrije meningsuiting, onze nalevingsvereisten die voortvloeien uit een wettelijke verplichting, of elke verwerking die nodig kan zijn om te beschermen tegen illegale activiteiten.

Recht op informatie — Verzoek om te weten

Afhankelijk van de omstandigheden hebt u het recht om te weten:

  • of we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken;
  • de categorieën van persoonlijke informatie die we verzamelen;
  • de doeleinden waarvoor de verzamelde persoonsgegevens worden gebruikt;
  • of we persoonlijke informatie verkopen of delen met derden;
  • de categorieën persoonlijke informatie die we hebben verkocht, gedeeld of bekendgemaakt voor zakelijke doeleinden;
  • de categorieën van derden aan wie de persoonlijke informatie werd verkocht, gedeeld of bekendgemaakt voor zakelijke doeleinden;
  • het zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen, verkopen of delen van persoonlijke informatie; en
  • de specifieke stukjes persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld.

In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving zijn we niet verplicht om consumenteninformatie te verstrekken of te verwijderen die is gedeïdentificeerd in reactie op een verzoek van een consument of om individuele gegevens opnieuw te identificeren om een verzoek van een consument te verifiëren.

Recht op non-discriminatie voor de uitoefening van de privacyrechten van een consument

We zullen u niet discrimineren als u uw privacyrechten uitoefent.

Recht op beperking van het gebruik en de openbaarmaking van gevoelige persoonlijke informatie

Als het bedrijf een van de volgende gegevens verzamelt:

  • socialezekerheidsinformatie, rijbewijzen, staats-ID-kaarten, paspoortnummers
  • inloggegevens voor account
  • creditcardnummers, financiële rekeninggegevens of inloggegevens die toegang geven tot dergelijke accounts
  • nauwkeurige geolocatie
  • ras of etnische afkomst, religieuze of filosofische overtuigingen, lidmaatschap van een vakbond
  • de inhoud van e-mail en tekst, tenzij het bedrijf de beoogde ontvanger van de communicatie is
  • genetische gegevens, biometrische gegevens en gezondheidsgegevens
  • gegevens over seksuele geaardheid en seksleven

u hebt het recht om dat bedrijf opdracht te geven het gebruik van uw gevoelige persoonlijke informatie te beperken tot dat gebruik dat nodig is om de Diensten uit te voeren.

Zodra een bedrijf uw verzoek ontvangt, mag het uw gevoelige persoonlijke informatie niet langer gebruiken of openbaar maken voor andere doeleinden, tenzij u toestemming geeft voor het gebruik of de openbaarmaking van gevoelige persoonlijke informatie voor aanvullende doeleinden.

Houd er rekening mee dat gevoelige persoonlijke informatie die wordt verzameld of verwerkt zonder het doel om kenmerken over een consument af te leiden, niet onder dit recht valt, evenals de openbaar beschikbare informatie.

Om uw recht op beperking van het gebruik en de openbaarmaking van gevoelige persoonlijke informatie uit te oefenen, kunt u een e-mail sturen naar support_secret@mail.org of naar: support_secret@mail.org.

Verificatieproces

Na ontvangst van uw verzoek moeten we uw identiteit verifiëren om te bepalen of u dezelfde persoon bent over wie we de informatie in ons systeem hebben. Deze verificatie-inspanningen vereisen dat we u vragen om informatie te verstrekken, zodat we deze kunnen matchen met informatie die u ons eerder hebt verstrekt. Afhankelijk van het type verzoek dat u indient, kunnen we u bijvoorbeeld vragen om bepaalde informatie te verstrekken, zodat we de informatie die u verstrekt kunnen matchen met de informatie die we al in ons bestand hebben, of we kunnen contact met u opnemen via een communicatiemethode (bijv. Telefoon of e-mail) die u eerder aan ons hebt verstrekt. We kunnen ook andere verificatiemethoden gebruiken als de omstandigheden dat vereisen.

We zullen de persoonlijke informatie die in uw verzoek is verstrekt alleen gebruiken om uw identiteit of bevoegdheid om het verzoek in te dienen te verifiëren. Voor zover mogelijk zullen we vermijden om aanvullende informatie van u te vragen voor verificatiedoeleinden. Als we uw identiteit echter niet kunnen verifiëren op basis van de informatie die al door ons wordt bijgehouden, kunnen we u vragen aanvullende informatie te verstrekken met het oog op het verifiëren van uw identiteit en voor beveiligings- of fraudepreventiedoeleinden. We zullen dergelijke aanvullend verstrekte informatie verwijderen zodra we klaar zijn met het verifiëren van u.

Andere privacyrechten

  • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • U kunt verzoeken om correctie van uw persoonsgegevens als deze onjuist of niet langer relevant zijn, of vragen om de verwerking van de informatie te beperken.
  • U kunt een gemachtigde agent aanwijzen om namens u een verzoek in te dienen onder de CCPA. We kunnen een verzoek weigeren van een geautoriseerde agent die geen bewijs overlegt dat hij geldig gemachtigd is om namens u te handelen in overeenstemming met de CCPA.
  • U kunt verzoeken om u af te melden voor toekomstige verkoop of het delen van uw persoonlijke gegevens aan derden. Na ontvangst van een opt-outverzoek zullen we zo snel mogelijk op het verzoek reageren, maar niet later dan vijftien (15) dagen na de datum van indiening van het verzoek.

Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen of door te verwijzen naar de contactgegevens onderaan dit document. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u.

13. HEBBEN INWONERS VAN VIRGINIA SPECIFIEKE PRIVACYRECHTEN?

Kortom: Ja, als u een inwoner van Virginia bent, kunt u specifieke rechten krijgen met betrekking tot toegang tot en gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Virginia CDPA Privacyverklaring

Onder de Virginia Consumer Data Protection Act (CDPA):

"Consument" betekent een natuurlijke persoon die een inwoner van het Gemenebest is en alleen handelt in een individuele of huishoudelijke context. Het omvat niet een natuurlijke persoon die handelt in een commerciële of arbeidscontext.

"Persoonsgegevens" betekent alle informatie die gekoppeld is of redelijkerwijs kan worden gekoppeld aan een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. "Persoonsgegevens" omvat geen geanonimiseerde gegevens of openbaar beschikbare informatie.

"Verkoop van persoonsgegevens" betekent de uitwisseling van persoonsgegevens tegen een geldelijke vergoeding.

Als deze definitie "consument" op u van toepassing is, moeten we ons houden aan bepaalde rechten en plichten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

De informatie die we over u verzamelen, gebruiken en openbaar maken, is afhankelijk van hoe u omgaat met en onze Services. Ga voor meer informatie naar de volgende links:

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

  • Recht om geïnformeerd te worden of wij uw persoonsgegevens al dan niet verwerken
  • Recht op toegang tot uw persoonsgegevens
  • Recht op correctie van onjuistheden in uw persoonsgegevens
  • Recht om verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken
  • Recht op het verkrijgen van een kopie van de persoonsgegevens die u eerder met ons hebt gedeeld
  • Recht om u af te melden voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens als deze worden gebruikt voor gerichte reclame, de verkoop van persoonlijke gegevens of profilering ter bevordering van beslissingen die juridische of vergelijkbare significante effecten hebben ( "profilering")

geen persoonsgegevens heeft verkocht aan derden voor zakelijke of commerciële doeleinden. zal in de toekomst geen persoonlijke gegevens van websitebezoekers, gebruikers en andere consumenten verkopen.

Uw rechten uitoefenen die worden verleend onder de Virginia CDPA

Meer informatie over onze praktijken voor het verzamelen en delen van gegevens vindt u in deze privacyverklaring.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail op support_secret@mail.org, door support_secret@mail.org te bezoeken of door te verwijzen naar de contactgegevens onderaan dit document.

Als u een geautoriseerde agent gebruikt om uw rechten uit te oefenen, kunnen we een verzoek weigeren als de geautoriseerde agent geen bewijs levert dat hij geldig gemachtigd is om namens u te handelen.

Verificatieproces

We kunnen u vragen om aanvullende informatie te verstrekken die redelijkerwijs nodig is om het verzoek van u en uw consument te verifiëren. Als u het verzoek indient via een geautoriseerde agent, moeten we mogelijk aanvullende informatie verzamelen om uw identiteit te verifiëren voordat we uw verzoek verwerken.

Na ontvangst van uw verzoek zullen wij zonder onnodige vertraging reageren, maar in alle gevallen binnen vijfenveertig (45) dagen na ontvangst. De antwoordtermijn kan eenmaal met vijfenveertig (45) extra dagen worden verlengd wanneer dit redelijkerwijs noodzakelijk is. We zullen u binnen de initiële reactieperiode van 45 dagen op de hoogte stellen van een dergelijke verlenging, samen met de reden voor de verlenging.

Recht op beroep

Als we weigeren actie te ondernemen met betrekking tot uw verzoek, zullen we u op de hoogte stellen van onze beslissing en de redenering erachter. Als u bezwaar wilt maken tegen onze beslissing, stuur ons dan een e-mail op support_secret@mail.org. Binnen zestig (60) dagen na ontvangst van een beroep zullen wij u schriftelijk op de hoogte stellen van alle maatregelen die al dan niet zijn genomen naar aanleiding van het beroep, inclusief een schriftelijke uitleg van de redenen voor de beslissingen.

14. BRENGEN WE UPDATES AAN IN DEZE KENNISGEVING?

Kortom: Ja, we zullen deze kennisgeving indien nodig bijwerken om te blijven voldoen aan de relevante wetgeving.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken. De bijgewerkte versie wordt aangegeven met een bijgewerkte "Herziene" datum en de bijgewerkte versie wordt van kracht zodra deze toegankelijk is. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring, kunnen we u hiervan op de hoogte stellen door een kennisgeving van dergelijke wijzigingen prominent te plaatsen of door u rechtstreeks een kennisgeving te sturen. We raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van hoe we uw informatie beschermen.

15. HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DEZE KENNISGEVING?

Als u vragen of opmerkingen hebt over deze kennisgeving, kunt u ons een e-mail sturen op support_secret@mail.org of per post contact met ons opnemen op:

  • Waarderweg 33, 2031 BN Haarlem, Nederland
  • {Phkoole}
  • support_secret@mail.org

16. HOE KUNT U DE GEGEVENS DIE WE VAN U VERZAMELEN BEKIJKEN, BIJWERKEN OF VERWIJDEREN?

Op basis van de toepasselijke wetgeving van uw land hebt u mogelijk het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke informatie die we van u verzamelen, die informatie te wijzigen of te verwijderen. Als u wilt verzoeken om uw persoonlijke gegevens in te zien, bij te werken of te verwijderen, gaat u naar: support_secret@mail.org.